2012. május 21., hétfő

elso ket nap

Kedves Blogom. ujra uton. es nem is egy uton hanem ketton. az elso amirol most irok az rovidebb. a masodik az a nagy UT) es majusban kezdodott))

az elso utrol): Heathrowban valtottunk Braziliaba. azt hittuk, mivel 2 orank volt varakozni, hogy lesz idonk meg filmet is nezni...tevedtunk...1,5 orat utaztunk, gyalogoltunk! a repteren hogy elerjuk a csatlakozast...mentunk busszal, foldalattival!!! nem semmi...1200 hektaron fekszik es napi 1300 repulest szolgal ki...

szombat este megerkeztunk Rioba...a szerelem/buli/szep emberek fovarosaba

oszinten nekem ez a 6 millios varos elsore annyira nem tetszett...tul nagy ez az en provincialis lelkemnek....es ezt Orsi - utitarsam mindket utban))) - latta ezert "legyurt" nekem egy brazil nemzeti koktelt...es ezt delben... na ettol megjott a kedvem..))) innen tovabb semmi gond nem volt)

a tengerpart pont olyan mint a filmekben...tele szep emberekkel, zsongassal...hangulatos....es nagy gyonyoru homokkal.

de nem ez adta meg nekem a feelinget... elmentunk egy inkabb helyi emberek altal latogatott kifozdebe...na ez hangulatos volt...akkora adag kajat hoztak hogy nem birtuk megenni...es mar megint kajarol aradozok mint Vietnamban))) hiaba na a ferfit gyomraval lehet megfogni)) na de az a marhaflekken olyan volt hogy ennel gyengebb sohase legyen...kulseje kemenyre sutve, bele enyhen veres....FANTASZTIKUS!!!!!

a varos amugy szerintem nem egy kulturalis fenypont...de a hangulata azt meg kell hagyni nagyon jo... na megyek reggelizni es utana megyunk ki  a Jezus szoborhoz.






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése